美国钓鱼网!美国渔猎网!加州钓鱼!美国钓友家园!美国狩猎论坛!钓鱼论坛!潜水论坛!美国华人钓鱼网社区!

请教老大沙滩钓竿问题

楼主
老大 我想请教您个问题  我想进一把沙滩钓竿 请您给我一些建议  我目前有两个选择
Shimano Clarus 9ft 6in Salmon & Steelhead Baitcasting Rod
  • 9'6" Baitcasting Rod
  • Medium Heavy Power, Fast Action
  • For use with 8-17lb monofilament, 10-30'lb braid
  • 3/8-1oz Lure weight
  • Cork Handle, Fuji Aluminum Oxide Guides   

• Lamiglas LX 96MC X-11 Series Fishing Rod
  • The LX 96MC is a 9'6", 2 piece medium action graphite casting rod, rated for 6-15 pound test line and 1/403/4 ounce lures.

沙发
這個兩把竿子用於沙灘釣都還算不錯。如果您更多的是拋硬的假餌,那麼上面的較好。

谢谢 老大  详情 回复 发表于 9-23-2015 08:01

板凳
sniper 发表于 9-22-2015 22:15
這個兩把竿子用於沙灘釣都還算不錯。如果您更多的是拋硬的假餌,那麼上面的較好。

...

谢谢 老大